'Bilal heeft hetzelfde gekregen, Sam Larsson en ik ook''

Door vele Feyenoorders werd Anthony Lurling verweten Kuipvrees te hebben. De voormalig vleugelspeler van de Rotterdammers ontkent zelf echter te hebben geleden aan de vrees voor het Feyenoord-stadion. Volgens Lurling zelf begon hij namelijk al met een achterstand in De Kuip.

"Kalou trapte gewoon na tegen mij, een terechte rode kaart. Mijn probleem was dat we vier weken later voor de beker tegen Feyenoord speelden. We wonnen met 4-3 en ik maakte twee goals", haalt hij terug in gesprek met Radio Camataru. "Ik werd uitgefloten door de supporters en ik maakte zo'n beweging: mondje dicht, 4-3 voor ons. Dat is me altijd een beetje verweten."

Het huwelijk tussen Lurling en Het Legioen bleek geen gelukkige. "Vooral met oefenwedstrijden bij amateurverenigingen, dan sta je als linksbuiten langs de lijn en kunnen supporters je bij wijze van spreken aanraken. Daar heb ik veel dingen naar mijn kop gekregen."

Uiteindelijk zocht een journalist contact met de moeder van Lurling. "Zonder dat ik het wist. Mijn moeder heeft toen gezegd: ik heb het gevoel dat hij al gaat nadenken en niet meer zichzelf is als hij in die tunnel staat. Dat was niet zo, maar dat is gezegd en daar is toen dat woord Kuipvrees uit gekomen."

"Als spelers nu bij hun vorige club heel goed waren en bij Feyenoord minder, dan hebben ze Kuipvrees. Bilal (Basacikoglu, red.) heeft hetzelfde gekregen, Sam Larsson en ik ook", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand