Bedrijven uit Akkrum verlengen sponsordeal: "Heerenveen is ons clubje"

Het logo van SC Heerenveen op de Eredivisiebal
Het logo van SC Heerenveen op de Eredivisiebal Foto: © Pro Shots

XPER personeelsdiensten en XPER projects hebben hun sponsorcontract met SC Heerenveen verlengd. Beide bedrijven uit Akkrum kenden geen twijfel om hun sponsorcontract te verlengen, zegt eigenaar Pieter de Vries.

"Het is gewoon ons clubje", zegt De Vries op de clubsite. XPER personeelsdiensten is een uitzend-, detacherings- en payrollbureau. De Vries: "Wij zoeken de juiste plekken voor de juiste mensen." XPER projects houdt zich bezig met tijdelijke pieken in de belasting van projecten. "Denk hierbij aan de schadevaststellingen van de watersnoodrampen in Duitsland en Limburg: calamiteiteninvulling voor bouwkundige schades."

De Vries merkt dat de hunkering om weer wedstrijden van SC Heerenveen te bezoeken groot is. "We hebben verlengd, omdat wij de sfeer in het stadion en businessruimten goed vinden. En buiten de wedstrijden om kunnen we de overige activiteiten die de club organiseert ook erg waarderen."

Weet SC Heerenveen te winnen tegen hekkensluiter PEC Zwolle? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 1.94 bij een zege van SC Heerenveen! Registreer je hier en verdubbel bijna je inzet! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand