Basisspeler Van La Parra op weg naar Eredivisie met Almere City

Rajiv van la Parra
Rajiv van la Parra Foto: © Pro Shots

Rajiv van La Parra kwam halverwege dit seizoen Almere City versterken en een paar maanden later staat de voormalig aanvaller van SC Heerenveen op de rand van de Eredivisie. In de finale van de play-offs tegen FC Emmen had de buitenspeler voor het eerst een basisplaats.

"Dit was lekker", begint de aanvaller tegenover Voetbal International. "Ik keek hier oprecht naar uit en ik ben blij dat ik vandaag de kans kreeg. Als ik die kans krijg, doe ik mijn best en probeer ik de trainer te laten zien dat ik een goede speler kan zijn voor het team. In dit soort wedstrijden kan ik het team helpen."

Met een 2-0 overwinning hebben de Flevolanders een goede uitgangspositie voor de return van zondag. "Dat klopt, maar iedereen hier ziet het als de eerste helft van een wedstrijd. Ik ben blij hoe het team daarmee omgaat. Zondag is pas de tweede helft. We zijn super gefocust en we weten dat het zondag zwaar gaat worden. We gaan niet mee in de verhalen die nu al worden geschreven, dat we bijna in de Eredivisie zitten. We laten ons niet gek maken. 2-0 is nog niks, we moeten het zondag afmaken", blikt Van La Parra vooruit.

De aanvaller hoopt ook zondag aan de aftrap te staan. "Ik hoop zondag weer te starten. Ik wil altijd spelen, maar als de trainer een andere keuze maakt, neem ik genoegen met die rol. Ik probeer gewoon het team te helpen, dat kan ook als invaller. Ik heb er heel veel zin in. Voor mij kan die wedstrijd niet vroeg genoeg komen. Ik wil zo snel mogelijk winnen en focussen op volgend seizoen in de Eredivisie."

Lees meer:
0 reacties