Bakker: "Veel gespeeld. Alleen hoe het eindigt, dat vind ik jammer"

Nick Bakker
Nick Bakker Foto: © Orange Pictures

Nick Bakker vertrekt naar het Midden-Oosten. Sportief gezien is hij tevreden over de resultaten, maar over zijn vertrek is hij niét bepaald te spreken.

"Als ik nu terugkijk op mijn jaar bij SC Heerenveen, dan kijk ik sportief terug op een mooie periode. Ik heb veel gespeeld en ben belangrijk geweest voor het team. Alleen hoe het eindigt, dat vind ik jammer", vertelt hij in gesprek met Reon Boeringa van Voetbal International.

Al-Arabi is zijn nieuwe club. "Ik wilde altijd al een keer een buitenlands avontuur aangaan, als je dat dan kunt combineren met goede financiële voorwaarden, dan is dat natuurlijk heel mooi", zo geeft hij openlijk aan.

"Natuurlijk had ik ook in Nederland kunnen blijven, maar ik heb in het verleden gewoon drie keer mijn kruisband gescheurd. Dan ga je iets anders kijken naar bepaalde mogelijkheden en keuzes die zich voordoen. Nu had ik de kans om deze stap te maken. Het is een sprong in het diepe, maar in mijn carrière heb ik wel geleerd dat je kansen moet pakken als ze er zijn", besluit de verdediger.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand