Bakker traint mee met FC Groningen: "Altijd mijn club geweest"

Nick Bakker speelde in het seizoen 2021/2022 bij SC Heerenveen en de Friese fans hadden de centrale verdediger graag langer in Friesland gehouden. Bakker koos echter voor een buitenlands avontuur, maar dat liep niet zoals verwacht.

"Na mijn laatste jaar in de Eredivisie bij SC Heerenveen ben ik naar Saoedi-Arabië gegaan", vertelt Bakker aan FC Groningen TV. "Jammer genoeg was ik niet helemaal fit toen ik daar aankwam. Ik ben er uiteindelijk anderhalve maand geweest en nu ben ik weer terug in Nederland."

Het betekende dat Bakker, die afgelopen seizoen wel meetrainde bij FC Emmen, al een tijdlang geen wedstrijden heeft gespeeld. Nu probeert hij een contract af te dwingen bij FC Groningen. "De insteek is dat ik hier de voorbereiding ga beginnen. Dan gaan we kijken hoe het van beide kanten bevalt. Als iedereen tevreden is dan is het de bedoeling dat we gaan samenwerken", aldus de verdediger.

"Ik voel me prima. Ik heb sinds februari weer getraind en train nu hier al een tijdje. Ik heb een goede inhaalslag kunnen maken en ik voel me topfit", zegt Bakker, die een goed gevoel heeft bij FC Groningen. "Het is altijd mijn club geweest. Dat het nu weer zo samenkomt dat ik hier aan de slag kan, maakt mij heel blij en trots."

Lees meer:
0 reacties