Bakker alweer terug in Nederland: "Ik dacht, wat doe ik hier?"

Nick Bakker
Nick Bakker Foto: © Pro Shots

Nick Bakker verliet deze zomer SC Heerenveen voor een avontuur in Saudi-Arabië, maar keerde al snel weer terug naar Nederland. In de podcast Radio Meerdijk ging de verdediger in op zijn avontuur in het Midden-Oosten.

Bakker speelde vorig seizoen 21 wedstrijden in Friese dienst, waarna hij transfervrij vertrok naar Al-Arabi. Het bleek een kort avontuur. "Toen ik daar aankwam, dacht ik: wat doe ik hier? Ik was ook nog eens geblesseerd. De resultaten waren niet goed en de trainer wilde een vervanger halen. Toen zijn we er vrij snel uitgekomen en keerde ik terug naar Nederland.''

Terwijl de centrale verdediger aan het herstellen was van zijn knieblessure informeerden meerdere clubs in Nederland naar zijn diensten. "Maar dat heb ik afgehouden. Ik wilde niet ergens half fit binnenkomen", aldus Bakker, die momenteel nog clubloos is.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand