Assaidi: ''Misschien heb ik de verkeerde beslissing genomen''

Oussama Aissaidi tekende maandag een contract voor drieënhalf jaar bij Al Ahly. De club uit Dubai betaalde zo'n vijf miljoen euro voor de oud-speler van SC Heerenveen, die overkwam van Liverpool.

Assaidi maakte in 2012 na een sterk seizoen bij SC Heerenveen de overstap naar Liverpool, terwijl ook Ajax belangstelling had voor de vleugelaanvaller. "Ik kwam van een kleine club in Nederland, SC Heerenveen, en maakte de grote stap naar Liverpool omdat zij zeiden dat ik een kans zou krijgen, maar die kans kreeg ik niet", blikt Assiadi terug tegenover The Sunday Times.

De afgelopen twee seizoenen speelde de Marokkaanse vleugelaanvaller op huurbasis bij Stoke City. "Ik wilde na Heerenveen naar Ajax en misschien had ik via Ajax naar een grotere club als Liverpool kunnen gaan. Misschien ik heb ik de verkeerde beslissing genomen door vroeg naar Liverpool te gaan', aldus Assaidi.

Lees meer: