Arnesen verbaasd: "Hij had het niet verwacht van Ferry de Haan"

Frank Arnesen
Frank Arnesen Foto: © Pro Shots

Joey Veerman is op weg naar PSV en dat betekent dat Feyenoord misgrijpt. Technisch directeur Frank Arnesen was bereid om ver te gaan en heeft zich verbaasd over het gebrek aan respons van technisch manager Ferry de Haan van SC Heerenveen en het kamp-Veerman, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Feyenoord besloot voor de feestdagen werkte te maken van Veerman. "Eerst met een bod: nou ja, je kunt het altijd proberen, zo'n idee", zegt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. "Daarna had Arnesen wat financiële armslag gekregen, dat ging natuurlijk ook niet vanzelf, daar moeten ze bij Feyenoord allemaal trucs voor uithalen, dan hebben ze weer wat cash."

Arnesen nam vervolgens contact op met SC Heerenveen-collega Ferry de Haan. "Leuk dat je belt, we zullen dit bod in overweging nemen. Maar intussen meldde ook PSV zich, die hadden dringend een middenvelder nodig. En je weet het: PSV is nog steeds rijker dan Feyenoord."

PSV meldde zich maandagavond en kwam snel tot een akkoord. Krabbendam had vervolgens een verbaasde Arnesen aan de telefoon. "Ik zeg: hoe zit dat nou? Hij zegt: ja, ik heb helemaal niets gehoord, ik ben niet afgebeld. Niet door die agent van Veerman en niet door Heerenveen. Wij hebben morgen een afspraak staan met Heerenveen, dus ik wacht het maar gewoon af."

"Hij had het niet verwacht van Ferry de Haan, dat het zo zou gaan. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een andere club en als Heerenveen met PSV tot een akkoord komen, maar het is wel netjes dat je Feyenoord daarvan op de hoogte brengt. Arnesen was wel teleurgesteld, hij had er echt zijn best voor gedaan", aldus Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
12/02
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
zo
19/02
SC Cambuur
12:15
SC Heerenveen
za
25/02
SC Heerenveen
18:45
RKC Waalwijk
za
4/03
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
zo
12/03
SC Heerenveen
14:30
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 20 19 37
6 Sparta Rotterdam 20 13 34
7 FC Utrecht 20 2 33
8 SC Heerenveen 20 -2 27
9 RKC Waalwijk 20 0 26
10 NEC 20 2 23
11 Fortuna Sittard 20 -8 23
Bekijk de hele stand