Arnesen verbaasd: "Hij had het niet verwacht van Ferry de Haan"

Frank Arnesen
Frank Arnesen Foto: © Pro Shots

Joey Veerman is op weg naar PSV en dat betekent dat Feyenoord misgrijpt. Technisch directeur Frank Arnesen was bereid om ver te gaan en heeft zich verbaasd over het gebrek aan respons van technisch manager Ferry de Haan van SC Heerenveen en het kamp-Veerman, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Feyenoord besloot voor de feestdagen werkte te maken van Veerman. "Eerst met een bod: nou ja, je kunt het altijd proberen, zo'n idee", zegt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. "Daarna had Arnesen wat financiële armslag gekregen, dat ging natuurlijk ook niet vanzelf, daar moeten ze bij Feyenoord allemaal trucs voor uithalen, dan hebben ze weer wat cash."

Arnesen nam vervolgens contact op met SC Heerenveen-collega Ferry de Haan. "Leuk dat je belt, we zullen dit bod in overweging nemen. Maar intussen meldde ook PSV zich, die hadden dringend een middenvelder nodig. En je weet het: PSV is nog steeds rijker dan Feyenoord."

PSV meldde zich maandagavond en kwam snel tot een akkoord. Krabbendam had vervolgens een verbaasde Arnesen aan de telefoon. "Ik zeg: hoe zit dat nou? Hij zegt: ja, ik heb helemaal niets gehoord, ik ben niet afgebeld. Niet door die agent van Veerman en niet door Heerenveen. Wij hebben morgen een afspraak staan met Heerenveen, dus ik wacht het maar gewoon af."

"Hij had het niet verwacht van Ferry de Haan, dat het zo zou gaan. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een andere club en als Heerenveen met PSV tot een akkoord komen, maar het is wel netjes dat je Feyenoord daarvan op de hoogte brengt. Arnesen was wel teleurgesteld, hij had er echt zijn best voor gedaan", aldus Krabbendam.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand