Arjen de Boer: "Hij krijgt contractverlenging bij SC Heerenveen"

SC Heerenveen nam vorige week Levi Smans over VVV-Venlo. De aanvallende middenvelder speelde een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, en dat viel dus ook op in Friesland. Smans tekende in het Abe Lenstra Stadion een contract voor vier seizoenen.

Clubwatcher Arjen de Boer vraagt zich af door wie deze transfer tot stand is gekomen, maar heeft een vermoeden dat dit de hoofdscout is geweest. "Dit komt allemaal uit de koker van Kenneth Zandvliet?", vraagt De Boer zich af bij de Sportcast, die nog een nieuwtje heeft over Zandvliet. "Die krijgt trouwens contractverlenging. Dat is wel opvallend, want hij ligt heel vaak onder vuur."

SC Heerenveen-watcher Sander de Vries schreef eerder een kritisch stuk over Zandvliet. Zo zou de hoofd scouting van de Friese club onder meer onvoldoende kennis hebben van de spelersmarkt waarop SC Heerenveen zich bevindt, zou hij voor te weinig structuur zorgen en zou hij geregeld voetballers met elkaar verwarren. Er zou ook amper sprake zijn van 'procesmatig scouten' en Zandvliet zou een moeilijke relatie hebben met zaakwaarnemers.

Lees meer:
0 reacties