Andries Noppert weer de fout in: "Niemand maakt mooier een blunder"

Andries Noppert
Andries Noppert Foto: © Pro Shots

Andries Noppert ging, niet voor het eerst dit seizoen, de fout in. In het duel met AZ schoot de doelman de bal tegen Pawel Bochniewicz aan, waardoor de 2-2 op het scorebord kwam te staan.

Desondanks neemt Pierre van Hooijdonk het voor hem op. "Het is een hartstikke leuke kerel", zegt de oud-spits aan tafel bij Studio Voetbal. "Er is ook geen keeper die mooier een blunder kan maken dan Noppert. Dat gezicht wat er daarna bijkomt is natuurlijk de triestheid zelve. We hebben het net over Santiago Gimenez gehad. Die zit nu in een fase waar het net allemaal verkeerd valt."

"Kan het niet zo zijn dat een keeper ook in zo’n soort fase kan zitten? Noppert heeft gelukkig ook wel wat krediet opgebouwd", aldus Van Hooijdonk. Ibrahim Afellay is vooral lovend over hoe trainer Kees van Wonderen omgaat met Noppert. "Ik vind de reactie van de trainer heel knap. Menig trainer had hem er allang uitgehaald, omdat hij nu al meerdere keren betrokken was bij cruciale momenten voor zijn ploeg."

"Van Wonderen behoudt het vertrouwen in hem. Hij heeft vorig jaar natuurlijk een geweldig jaar gehad en nu zit het al een behoorlijke tijd tegen. Als je die jongen nu ook nog eens gaat passeren dan krijgt hij helemaal een mokerslag", denkt Afellay.

Lees meer:
0 reacties