Andries Noppert eerlijk: "Dat is het allermoeilijkste wat er is"

Andries Noppert brengt redding tegen PSV
Andries Noppert brengt redding tegen PSV Foto: © Pro Shots

Andries Noppert was flink uit vorm in het begin van het seizoen, maar lijkt zijn niveau wekelijks weer aan te tikken. Ook tegen PSV speelde de doelman een goede wedstrijd, ondanks de 2-0 nederlaag in Eindhoven.

"Maar als we net iets meer geluk hadden in de eerste helft, hadden we ook een doelpunt kunnen maken. Bij de twee tegengoals zat het ons ook niet mee", wordt Noppert geciteerd door Omrop Fryslân. "PSV is een topploeg, die door is in de Champions League en gemiddeld bijna drie keer scoort in een wedstrijd.

"Dan kunnen we trots zijn op hoe we soms voetballen", gaat de doelman verder. Noppert is wel redelijk tevreden met zijn huidige vorm. "Ik heb het idee dat ik er wel lekker in zit. Je wilt natuurlijk altijd meer, zo had ik tegen PSV ook resultaat willen behalen. Maar ik heb de stijgende lijn te pakken. Waarom het even minder ging? Had ik maar een verklaring, dan was het makkelijk geweest."

"Maar je moet het soms accepteren, Iedereen maakt fouten in zijn vak. Dat is ook helemaal niet erg, maar de voetbalwereld is hard, Ik moest me herpakken, dat heb ik gelukkig gedaan. Ik denk dat het in mijn hoofd zat. En dan wil ik het zó graag oplossen. Je moet het accepteren, maar doe dat maar eens. Dat is het allermoeilijkste wat er is", aldus Noppert.

Lees meer:
0 reacties