Andone: Voorkeur voor Roemeense topclub

PRIMEUR (NL) - Ioan Andone heeft een aanbieding van Heerenveen op zak maar blijft het liefste in thuisland Roemenië actief, zo zegt hij vrijdag tegenover de Roemeense boulevardkrant Click. 'Maar het moet wel een weloverwogen keuze zijn, want als ik in Roemenië blijf dan wil ik wel een team dat meedoet om de titel.'

Zijn huidige club Rapid Boekarest is daarbij een optie, maar is nog alles behalve zeker. De club heeft zich niet geplaatst voor Europees voetbal. 'Ik ben daarvoor verantwoordelijk geweest. We hebben een paar keer gelijkgespeeld en daarmee de strijd verloren om Europees voetbal te halen. Binnen twee weken zal ik beslissen of ik wel of niet bij Rapid Boekarest blijf.'

Ook stadgenoot Dinamo Boekarest zou de trainer graag willen hebben. 'Ik heb nog geen aanbod van Dinamo gehad, daar hoef ik niet geheimzinnig over te doen. Het moet een weloverwogen keuze zijn, want als ik in Roemenië blijf dan wil ik wel een team dat meedoet om de titel. Anders wil ik verder gaan kijken.'

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand