Anas Tahiri emotioneel: "Ik schrok, ben blij dat je terug bent"

Anas Tahiri speelde bij RKC Waalwijk samen met de onlangs teruggekeerde doelman Etienne Vaessen. De middenvelder van SC Heerenveen heeft een goede band met Vaessen en dat blijkt ook wel uit bijgevoegde video.

"Mijn grote vriend, maatje van me", begint Tahiri voor de camera van ESPN. "Ik ben zó blij dat je weer terug bent. Ik vergeet nooit dat je me een berichtje stuurde toen ik in een moeilijke periode zat bij Cluj. Je stuurde een bericht dat direct mijn hart inging. Je zei dat tegen mij dat ik één van de beste spelers was waar je mee hebt gespeeld. Dat is iets wat in mijn hoofd is blijven hangen."

"Ik ga niet liegen, ik schrok best een beetje toen ik na de wedstrijd tegen FC Twente de beelden zag. Maar ja, ik ben blij dat je weer op het veld staat. Voor je kind, je vrouw en voor alle fans in Waalwijk. Ik vergeet jullie niet en ik hoop dat we elkaar snel tegenkomen. Ik hou van je, broer", aldus een zichtbaar geëmotioneerde Tahiri. Vaessen reageert ook op de uitspraken van de speler van SC Heerenveen. "Lieve jongen..."

Lees meer:
0 reacties