Amin Sarr ziet Heerenveen groeien: "We worden beter en beter"

Amin Sarr
Amin Sarr Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen treft zondagmiddag in eigen stadion FC Twente. Amin Sarr zal weer terugkeren in de basisopstelling van Kees van Wonderen. De aanvaller kijkt uit naar het duel met de Tukkers en ziet een steeds sterker SC Heerenveen.

"Het gaat een intensieve wedstrijd worden", zo blikt Amin Sarr alvast vooruit op de website van SC Heerenveen. "FC Twente is een gevaarlijke ploeg. We verwachten een goede tegenstander, ze zijn goed aan de bal. We moeten Twente hoog onder druk zetten, want we spelen thuis. We moeten dat van onszelf eisen om hoog de bal te winnen en om zo kansen te creëren. Zo proberen we om het publiek achter ons te krijgen. We willen deze wedstrijd winnen."

"Ik denk dat we een goede kans maken", zo gaat de aanvaller verder. "Helaas verloren we uit bij Ajax. We willen ons als groep herpakken. De intensiteit op de trainingen is goed. Iedereen wil deze wedstrijd graag winnen."

Sarr ziet dat SC Heerenveen zich goed ontwikkelt. “We worden beter en beter”, zo zegt Sarr. ”We verdedigen echt als team. Dat gaat beter in vergelijking met de andere wedstrijden. Daarnaast worden we steeds sterker in het aanvallen.“

Ook over zijn individuele prestaties is Sarr tevreden. “Ja, ik ben vijf keer betrokken bij een goal in zes wedstrijden, daar ben ik tevreden over. Ik ben een aanvaller dus ik wil altijd meer goals maken. Maar daar maak ik me niet druk om, die komen wel."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 2 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
SC Heerenveen -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
za 15 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
SC Heerenveen -
zo 23 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Volendam -
-
SC Heerenveen -
za 29 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
8 RKC Waalwijk 7 5 9
Bekijk de hele stand