'Ambities van Ramselaar en SC Heerenveen zijn niet te verenigen''

SC Heerenveen mag dan hebben geïnformeerd naar Bart Ramselaar, de kans is heel klein dat de 23-jarige middenvelder van PSV daadwerkelijk de overstap maakt. Dat is althans de verwachting van clubwatcher Rik Elfrink, zo schrijft hij in het Eindhovens Dagblad.

"Ramselaar is de afgelopen periode aan veel Eredivisieclubs gekoppeld, zoals dat in de winter ook al gebeurde. Onder meer NAC wilde hem toen graag hebben en zag in hem een man die kon helpen om degradatie af te wenden. Ook nu informeren veel Eredivisieclubs en zijn naar verluidt onder meer SC Heerenveen en Willem II geïnteresseerd", begint Elfrink in de ochtendkrant.

"Eventuele voorstellen kunnen niet of nauwelijks te verenigen zijn met de ambities die hij heeft en het financiële plaatje dat nu geldt voor Ramselaar. De wetenschap dat hij nog een goed tweejarig contract heeft bij PSV - dat in principe ook nog een redelijke transfersom wil ontvangen en eerder niet wilde verhuren - sluit veel mogelijke wegen af."

Elfrink vermoedt dat binnen Nederland alleen Feyenoord wellicht een optie is. "Maar vooralsnog is niets gebleken van concrete interesse en dus lijkt een stap naar het buitenland het meest voor de hand te liggen. Wellicht heeft zijn vorige trainer Phillip Cocu nog een vacature bij Derby County, waarmee hij naar de Premier League hoopt te promoveren."

De toekomst van Ramselaar is dus nog ongewis, maar duidelijk is wel dat het niet in Eindhoven ligt. "PSV is bereid om constructief mee te denken en dat heeft Ramselaar zelf ook afgedwongen door zich correct op te stellen", aldus Elfrink. 

Wie pikt Bart Ramselaar op bij PSV? https://t.co/Sb4fxFNCdz

— Eindhovens Dagblad (@ED_Eindhoven) 18 juli 2019

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand