Alternatieve verkiezing 'Camataruaan van het Jaar' van start

In de afgelopen uitzending van Radio Camataru is er op de valreep toch een alternatieve verkiezing voor 'Speler van het Jaar' in het leven geroepen. Dit onafgelopen seizoen verdient per slot van rekening ook individuele bekroning. Wie wordt de meest bewierookte speler van SC Heerenveen van dit jaar?

Alle vaste presentatoren van Radio Camataru nomineerden hun favoriet met een vurig betoog: Frank Beenen koos voor Sven Botman, Hielke Biemond droeg Joey Veerman voor, de favoriet van Marcel Koppers luistert naar de naam Chidera Ejuke en Redmer Wijnsma nomineerde tot slot Hicham Faik als zijn speler van het jaar.

Een van deze mannen komt in aanmerking voor de titel ‘Camataruaan van het Jaar’ en de bijbehorende prestigieuze bokaal. Deze bokaal zal uiteraard persoonlijk overhandigd worden aan de winnaar.

De podcastuitzending met aanvoerder Hicham Faik is terug te luisteren tot in het oneindige en ook zeker een aanrader. Via het twitteraccount van Radio Camataru kan er ook door jullie gestemd worden op één van deze genomineerden. Stemmen kan nog tot zondagavond!

Your votes please!

In de laatste podcast nomineerden onze mannen van de radio ieder hun favoriete speler van het onafgelopen seizoen. Wie wordt de winnaar van de eerste, enige, jaarlijkse en eenmalige titel ‘Camataruaan van het Jaar’. Luister terug en stem! #ScHeerenveen

— Radio Camataru - SC Heerenveen Podcast (@RadioCamataru) May 19, 2020

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand