Alex Pastoor vertrekt na dit seizoen definitief bij Almere City

Alex Pastoor
Alex Pastoor Foto: © Orange Pictures

Alex Pastoor zal na dit seizoen stoppen als trainer van Almere City. Dat maakte de club op haar website bekend.

In de Eredivisie stevenen de Almeerders af op rechtstreekse handhaving. De hoofdtrainer begon in 2022 in Almere en geeft aan dat hij het er goed naar zijn zin heeft gehad. “Het was een geweldige tijd, waarbij het mijn opdracht was om de prestatiecultuur verder te ontwikkelen. Dat is mijns inziens goed gelukt, vooral door de optimale samenwerking met de leiding van de club, de staf en de spelers. Deze reis is nog niet voorbij, wat voor ons allen inhoudt dat we de slotfase van de competitie met extra energie zullen ingaan.”

De algemeen directeur John Bes is trots op datgene wat bereikt is onder leiding van Pastoor. “Ik ben trots op het avontuur dat we destijds samen zijn aangegaan en zal Alex voor altijd dankbaar blijven dat hij Almere City FC aan de sportieve status heeft geholpen die het mijns inziens verdient.”

Nu is de trainer dus weer beschikbaar voor een andere club. In de periode tussen 2006 en 2008 was hij al assistent-trainer bij SC Heerenveen. Nu zijn de Friezen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen. De keuze voor Pastoor zou dan ook niet geheel onlogisch zijn. Echter is SC Heerenveen momenteel ook in gesprek met Robin van Persie.

Lees meer:
0 reacties