'Alex Pastoor gaat vertrekken bij Almere City; trainer wil hogerop'

Een lachende Alex Pastoor
Een lachende Alex Pastoor Foto: © Pro Shots

Alex Pastoor gaat zijn contract bij Almere City hoogstwaarschijnlijk nier verlengen. Dat meldt De Telegraaf donderdagavond. De trainer van Almere City zou hogerop willen, en op zoek zijn naar een nieuwe club.

Pastoor, die donderdag met Almere City gelijkspeelde tegen RKC Waalwijk (0-0), zal zijn aflopende contract voorlopig niet gaan verlengen. Dat heeft de 57-jarige oud-speler en voormalig assistent-trainer van SC Heerenveen de directie van Almere laten weten.

De trainer loodste de club uit Flevoland voor het eerst in de historie naar de Eredivisie. Almere City oriënteert zich, met instemming, van Pastoor inmiddels op andere kandidaten. In januari 2022 trad Pastoor in dienst bij Almere. Hij was de opvolger van Gertjan Verbeek. SC Heerenveen is momenteel op zoek naar een nieuwe trainer, aangezien Kees van Wonderen aan het einde van dit seizoen vertrekt.

Pastoor heeft een verleden bij de club en wordt door analisten en supporters genoemd als een mogelijke trainer voor de toekomst. Op dit moment zijn Maurice Steijn en Rick Kruys de belangrijkste kandidaten om Van Wonderen op te volgen in Heerenveen. Het is niet duidelijk of Pastoor ook in beeld is bij de Friese club.

Lees meer:
0 reacties