Alex Pastoor gaat stapje terug doen: "Ik wil nergens op ingaan"

Alex Pastoor
Alex Pastoor Foto: © BSR Agency

Alex Pastoor is van plan na dit seizoen even een stapje terug te doen. De oefenmeester van Almere City wordt echter ook in verband gebracht met SC Heerenveen.

Deze week kondigde Pastoor en de promovendus aan dat hun succesvolle samenwerking na dit seizoen ten einde komt. De trainer verzekert dat het niks met de club te maken heeft. "In tegendeel. Ik heb nog nooit zo lekker gewerkt als hier. Het heeft veel meer te maken met hoe ik het vak beleef en welk beroep ik op mezelf en mijn gezin doe", vertelt hij aan ESPN. "Dat is iets waardoor ik nu liever even wat afstand doe van dit vak."

Mocht er echter een grote club zich melden, wil Pastoor zijn keuze voor een sabbatical wel heroverwegen. "Op het moment dat een club van een niveau mij belt waar ik nog nooit heb gewerkt, dan zal ik al dit wat ik net gezegd heb moeten opschorten", geeft hij toe. "Als je diep in mijn hart kijkt, stap ik liever even terug. Of dat even dan inderdaad drie, vier of vijf maanden is of langer, dat weet ik nog niet."

De oud-speler van SC Heerenveen wordt echter ook in verband gebracht met een move naar AZ en Heerenveen, maar daar wil de 57-jarige Amsterdammer zich niet over uitlaten. "Ik wil nergens op ingaan. Anders komen de volgende berichten weer waar ik op moet reageren."

Lees meer:
0 reacties