Al Hajj zag vervanger basisplaats innemen: "Ik nam het zoals het was"

Rami Al Hajj is dit seizoen niet zeker van een basisplaats bij SC Heerenveen. De 20-jarige middenvelder houdt wel vertrouwen; hij denkt dat als hij hard blijft werken zijn kans vanzelf komt. In een interview gaat hij in op zijn situatie.

"Dat is hoe het soms gaat in het voetbal. Maar ik denk dat het het belangrijkst is, dat je het vertrouwen niet verliest als je niet veel speelt. Want er komt weer een kans, als je je best blijft doen", zo begint Al Hajj in de Leeuwarder Courant . Al Hajj mocht tegen PSV minuten maken en scoorde daarin meteen een doelpunt. "Dat was echt een geweldig gevoel: eindelijk. Het was niet mijn mooiste goal, zeker niet, maar: een doelpunt is een doelpunt."

"Ik voel me volwassener en heb weer een stuk meer ervaring dan toen ik de kans vorig seizoen kreeg", gaat hij verder. "Toen ik vorig seizoen voor de winterstop twee keer in de basiself mocht starten, wisten we al dat Siem de Jong na de winterstop zou komen. Natuurlijk was ik niet blij dat ik eerst wel mocht starten en toen weer uit beeld verdween, maar ik nam het zoals het was." Weet SC Heerenveen zaterdag te winnen van Sparta Rotterdam? Bij BetCity.nl krijg je maar liefst 2.12x je inzet bij een zege van SC Heerenveen. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Grijp die kans!

Lees meer: