AC Milan zit in maag met situatie Halilovic: ''Boban is niet blij''

Alen Halilovic verruilde in de zomer Standard Luik voor SC Heerenveen om meer aan spelen toe te komen. De realiteit laat echter zien dat de 23-jarige huurling van AC Milan in Friesland juist nog minder aan voetballen toekomt - en dus staat zijn nabije toekomst ter discussie.

Er is vermeende interesse uit Spanje, maar voorlopig traint Halilovic nog altijd mee met de selectie van Johnny Jansen. "Bij Heerenveen blijven is op dit moment absoluut een optie. Anders zou ik niet met de club in Spanje zijn", vertelt Halilovic in gesprek met de Leeuwarder Courant. Een tussentijds vertrek - zijn huurcontract loopt nog tot de zomer - behoort echter tot de mogelijkheden.

Naast wat Halilovic en Heerenveen willen, is ook AC Milan een belangrijke gesprekspartner. "Zij betalen een groot deel van mijn salaris en wil daar natuurlijk iets voor terugzien. Zvonimir Boban (directeur van AC Milan, red.) is niet blij met hoe het nu gaat. Hij heeft me naar Heerenveen laten gaan zodat ik meer zou voetballen." Vooralsnog speelde Halilovic slechts twaalf keer, waarvan negen als invaller.

LC+ | Vlak na zijn komst naar SC Heerenveen was Alen Halilovic nog wel geduldig. Inmiddels snakt hij naar meer speeltijd. ,,Ik kan mezelf niks verwijten.” https://t.co/5VvUO7ougH

— Sportredactie LC (@LC_Sport) January 10, 2020

Lees meer: