Abe Lenstra Stadion opent deuren voor Nations League-duel Oranje

Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Stadion Foto: © Pro Shots

De OranjeLeeuwinnen spelen de finale of de troostfinale van de Nations League in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Het duel staat voor woensdag 28 februari om 20:45 uur op de planning.

De kaartverkoop voor het duel in Friesland gaat op woensdag 10 januari 12:00 uur van start voor Oranje ClubCardhouders. De vrije verkoop gaat van start op vrijdag 12 januari (12.00 uur). Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting op de prijs van een kaartje.

Nadat de ploeg van bondscoach Andries Jonker op vrijdag 23 februari in de halve finale heeft gespeeld in en tegen Spanje wacht vijf dagen later Duitsland of Frankrijk in eigen huis. In dat duel staat er mogelijk veel op het spel.

Bij een zege op de Spanjaarden is het Olympische ticket voor Oranje al binnen. Tijdens de wedstrijd in Heerenveen strijdt het elftal dan om de winst van de Nations League. Mocht Nederland verliezen van de regerend wereldkampioen, staat er een troostfinale op het programma. In dat geval strijdt het team mogelijk voor de laatste kans voor een Olympisch ticket. Dit geldt alleen wanneer Duitsland de tegenstander is. Frankrijk is als gastland immers al automatisch geplaatst voor de Olympische Spelen.

Lees meer:
0 reacties