''Die wedstrijd tegen Heerenveen is voor Verbeek heel speciaal''

14 november 2017 om 15:54 | Bron: RTV Oost ''Die wedstrijd tegen Heerenveen is voor Verbeek heel speciaal''

SC Heerenveen gaat aankomend weekend op bezoek bij FC Twente en dat betekent voor Gertjan Verbeek een weerzien met zijn oude club. De oefenmeester wil zijn eerste wedstrijd in de Grolsch Veste echter dolgraag winnen. 

Verslaggever Gijs Eijsink is benieuwd met welk strijdplan Verbeek op de proppen komt. "Ik denk dat hij al een beter beeld heeft. Het is natuurlijk wel lastig, want er zijn er een stuk of zes op pad voor hun land", vertelt hij bij Binnenkant Paal op RTV Oost. "Die wedstrijd tegen Heerenveen is voor hem een hele speciale wedstrijd. Hij heeft daar jarenlang gevoetbald en later gewerkt als trainer", aldus Eijsink. 

FC Twente verloor ruim een week geleden met 4-3 op bezoek bij PSV, maar het spel gaf hoop. "Dat is wel een ijkpunt", vervolgt hij. "Daar heeft hij wel bepaalde piketpaaltjes geslagen. Zoals Lam voor de verdediging, maar of hij dat weer doet is de vraag. Daar kan ook een andere jongen spelen. Maar dat was wel een mooie zet. Die jongen was de beste van het veld", besluit Eijsink. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->