Dumfries lacht om spreekkoren Sparta-fans: ''Ben ik het niet mee eens''

12 november 2017 om 18:04 | Bron: SC Heerenveen TV Dumfries lacht om spreekkoren Sparta-fans: ''Ben ik het niet mee eens''

Voor Denzel Dumfries was het afgelopen competitieduel met Sparta Rotterdam er eentje met een speciale tint. Het waren namelijk de Spartanen die hem op achttienjarige leeftijd bij het O19-elftal van Barendrecht wegplukte. Drie jaar later maakte hij afgelopen zomer de overstap naar SC Heerenveen.

"Sparta zit in mijn hart en ik vind het leuk om hier terug te zijn", vertelt Dumfries na de wedstrijd (0-0) voor de camera's van SC Heerenveen TV. "Dat doet me goed. Ik ken iedereen die hier binnenloopt, dus dat is wel mooi. Als het fluitje gaat is de focus weer op de wedstrijd, dan is het negentig minuten volle bak."

Tijdens het duel hoorde hij dat hij op dezelfde wijze werd toegezongen als in zijn tijd bij Sparta. Even later klonk het 'Denzel, die kleuren staan je niet!' van de tribunes. "Nee, daar ben ik het niet mee eens", lacht Dumfries. "Maar het is uit goede wil dat ze dat doen. Er zit nog wel iets grappigs achter dus dat is allemaal leuk."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->