Schaars: ''Daar had Marco nog wel meer mee kunnen doen''

22 oktober 2017 om 20:59 | Bron: NOS Schaars: ''Daar had Marco nog wel meer mee kunnen doen''

Stijn Schaars stond zondagavond flink te balen na de 4-0 verliespartij tegen Vitesse. De aanvoerder van SC Heerenveen vond het hele team ver onder de maat spelen. 

"Soms heb je dat één of twee spelers niet goed zijn. Dat kan, maar vandaag was het gewoon collectief falen. We hadden niet de juiste energie en feeling om deze wedstrijd te spelen," zo geeft Schaars aan bij NOS.

De Friezen kwamen er vandaag weinig aan te pas en moesten vier tegentreffers incasseren. "Het heeft er ook mee te maken dat je veel verder achteruit komt te staan wanneer je je duels niet wint. Als je wel met de juiste energie speelt kom je niet in deze situaties terecht", zo vind Schaars. 

"Het zijn niet een paar spelers, we waren vandaag gewoon als collectief niet goed genoeg. Alleen Marco (Rojas, red.) kwam in de eerst helft twee keer goed naar binnen. Daar had hij nog wel meer mee kunnen doen. Maar als je zo speelt heb je geen recht van spreken"

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    peter mous - 22 oktober 2017 om 21:41

    De supporter weer mooi laten zitten daar kom je nu voor na het stadion geen beleving ,geen inzet ,geen passie pffffffff en met deze wedstrijd naar willem2 ( beker ) in het hoofd zuchtttt

  • Avatar
    vak17 - 22 oktober 2017 om 23:27

    Spelen met stroop aan de bal , geen beweging bij die spelers van ons, ik heb genoten van de beweeglijkheid van veel Vitessespelers, daar kunnen die slakken van ons nog wat van leren.

Nieuwe media

-->