''Ik weet niet wat we hadden maar dit was niet onze intentie''

22 oktober 2017 om 18:56 | Bron: FOX Sports ''Ik weet niet wat we hadden maar dit was niet onze intentie''

Stijn Schaars ging zondagmiddag met SC Heerenveen hard onderuit tegen Vitesse. De middenvelder wist niet waarom zijn ploeg zo matig speelde maar hoopt woensdag in de beker het spel om te draaien.

"Vandaag was echt een off-day. Ik weet niet wat we hadden, maar dit was niet onze intentie. Als ik er nu de vinger achter zou kunnen leggen dan had ik dat in het veld wel omgedraaid", aldus Schaars tegenover FOX Sports.

"Je hebt goede intenties. maar we zijn afgetroeft op duels en energie. Ook aan de bal vond ik ons heel erg apatisch. Dat is eigenlijk helemaal niets voor ons", gaat de aanvoerder verder. Het vertrouwen leek compleet weg bij de Friezen. "Dat is lastig om te zeggen, maar daar leek het vandaag wel op. Bij mij is dat niet zo maar ik kan niet voor de andere jongens spreken."

Schaars vind de nederlaag onacceptabel. "We hebben een jonge ploeg maar zoals vandaag acteren dat kan niet. Je doet nog een poging in de tweede helft maar bij de eerste counter is het al 3-0 dan is het wel erg lastig. Als je drie keer op rij verliest is het altijd lasig. Je kunt ook zeggen 'we mogen woensdag weer', dan kunnen we het rechtzetten.

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  breuertje - 22 oktober 2017 om 19:00

  Nee dat moest nog eens bij komen godverdomme.

 • Avatar
  FrisianPride - 22 oktober 2017 om 19:04

  We hadden een weddenschapje: Als Schaars met de belachelijke term "Off-Day" zou komen zouden we de volgende thuiswedstrijd niet bezoeken.... En jawel! Het is ook nog zo.....

 • Avatar
  spitsvogel - 22 oktober 2017 om 19:09

  Woensdag rechtzetten. Hmmm dat zijn woorden die na de andere nederlagen ook gebruikt werden. Zie het dus somber in voor woensdag

 • Avatar
  Mackan68 - 23 oktober 2017 om 06:27

  Schaars voetbalde ook alsof hij zichzelf 3x beter vond dan een ander met zijn gekap en gedraai. Hou het spel simpel. Probeer niet je directe tegenstander dol te draaien. Hij was mede de bron van de onrust op het middenveld. En daar ging Yuki jammer genoeg compleet in mee.

Nieuwe media

-->