Van La Parra en Huddersfield trakteren Man Utd op eerste nederlaag

21 oktober 2017 om 20:36 | Bron: FeanOnline Van La Parra en Huddersfield trakteren Man Utd op eerste nederlaag

Bij SC Heerenveen werd Rajiv van La Parra door de supporters vaak gezien als een alles-of-niets-voetballer waarvan het nog maar de vraag was of hij een hoger niveau aan kon. Inmiddels zijn we ruim drie jaar verder en ziet de wereld er voor de 26-jarige vleugelaanvaller volledig anders uit.

Nadat hij met zijn club Huddersfield Town naar de Premier League is gepromoveerd, is Van La Parra bij ieder duel in actie gekomen. Zo ook vanmiddag, toen hij in de 39e minuut in het veld kwam en in eigen huis het grote Manchester United met 2-1 op zijn eerste nederlaag van dit seizoen trakteerde.

Na negen speelronden staat promovendus Huddersfield op een keurige elfde plek met twaalf punten.

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  Akkafean - 21 oktober 2017 om 20:40

  Speelde echt goed VLP, jammer dat de zogenoemde zuurpruimsupporters hier deze speler nooit hebben kunnen waarderen. Hij had een goede actie en bovendien de beste statistieken van alle buitenspelers die we toen hadden. Het is hem gegund!

 • Avatar
  superfrysk - 21 oktober 2017 om 21:03

  Liefde en haat bij de friese fans, VLP ZO goed??? Lachen nu 2e niveau Engeland. (maar ik zal hier wel weer commentaar op krijgen, nou en...)

 • Avatar
  Geri - 21 oktober 2017 om 21:15

  2e niveau? Gedeelte gezien. Actie zit er goed in, maar de oogkleppen heeft ie nog wel op af en toe.

 • Avatar
  superfrysk - 21 oktober 2017 om 21:38
  zegt:

  Oke was 2e liga

 • Avatar
  Massi - 22 oktober 2017 om 10:18
  superfrysk zegt:

  Liefde en haat bij de friese fans, VLP ZO goed??? Lachen nu 2e niveau Engeland. (maar ik zal hier wel weer commentaar op krijgen, nou en...)

  Wat wil je nu precies zeggen dan? VLP was hier niet overtuigend, maar duidelijk is dat zoiets in een paar jaar enorm kan veranderen. Anders speel je niet wekelijks in de Premier League, misschien wel de beste competitie ter wereld.

Nieuwe media

-->