Vitesse ziet twee aanvallers terugkeren voor duel met Heerenveen

20 oktober 2017 om 21:17 | Bron: Vitesse Vitesse ziet twee aanvallers terugkeren voor duel met Heerenveen

Vitesse-trainer Henk Fraser ziet tot zijn tevredenheid dat hij komende zondag weer kan beschikken over spits Tim Matavz en vleugelspeler Navarone Foor. Matavz ontbrak donderdag nog bij het Europa League-duel met Zulte Waregem (1-1) vanwege de geboorte van zijn zoon.

Ook Foor is inmiddels weer wedstrijdfit, waardoor Fraser dus weer wat ruimer in zijn aanvallende opties zit, wat tegen Heerenveen wel van pas kan komen. "Het is een interessante tegenstander", citeert Vitesse zijn coach. "Het is een ploeg die vaak frivool speelt en veel loopvermogen en doelgerichtheid heeft. Andersom hebben wij ook onze kwaliteiten en gaan we uiteraard weer voor een goed resultaat. Al met al ontlopen de ploegen in de subtop elkaar niet veel."

Waar Heerenveen de afgelopen twee duels verloor, is Vitesse juist alweer vijf duels ongeslagen. "Je kan stellen dat we in de competitie na de wedstrijd tegen AZ niet meer verloren hebben, maar je kan het ook zo uitleggen dat we drie van de afgelopen vijf wedstrijden in de Eredivisie gelijkgespeeld hebben. Hoe dan ook kunnen we een overwinning weer goed gebruiken. Al is het maar om goed mee te blijven doen in de subtop van de Eredivisie."

Voorafgaand aan het duel met Zulte hebben Fraser en co hun komende tegenstander al een paar keer bekeken. "We hebben vandaag al wat beelden van Heerenveen bekeken en gaan dat zaterdag weer doen. Fysiek staan we er goed op en we gaan er voor zorgen dat we zondag weer fris zijn in het koppie", besluit Fraser.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->