Vitesse gaat voor drie punten naar Friesland: ''Hunkeren naar overwinning''

20 oktober 2017 om 19:16 | Bron: Vitesse TV Vitesse gaat voor drie punten naar Friesland: ''Hunkeren naar overwinning''

Voor SC Heerenveen staat zondagmiddag het thuisduel tegen Vitesse op het programma. Vitesse-aanvaller Bryan Linssen is van plan de drie punten zondag mee terug in de bus te nemen naar Arnhem. 

"We gaan vol voor een overwinning naar Heerenveen toe", sprak Linssen tegenover Vitesse TV. "Het is een tijdje geleden dat we verloren hebben, maar we hebben ook een lange tijd niet meer gewonnen. We hunkeren wel naar een winstpartij."

SC Heerenveen verloor haar laatste twee wedstrijden tegen respectievelijk Ajax en FC Utrecht. "Zij zullen daarom ook vol voor de winst gaan", verwacht Linssen. "Zij zitten nu misschien ook in een moeilijkere fase. Je hebt twee ploegen, die gewaagd aan elkaar zijn zondag. Ik denk dat wij wel iets sterker zijn, maar zij spelen natuurlijk thuis. Ik denk dat het een gelijkopgaande, spannende wedstrijd wordt en de beste met drie punten van het veld zal afstappen."

Linssen heeft wel een stukje bewondering voor de Friese ploeg. "Heerenveen heeft een erg sterk team. Die jongen van Real Madrid (Ödegaard, red.) kan erg goed voetballen en Schaars houdt de hele ploeg een beetje bij elkaar. Als zij als team spelen, zullen ze moeilijk te verslaan zijn", besluit Linssen. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->