Vertrouwen bij Ødegaard: ''We kunnen iedereen verslaan''

20 oktober 2017 om 14:13 | Bron: SC Heerenveen TV Vertrouwen bij Ødegaard: ''We kunnen iedereen verslaan''

SC Heerenveen neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Vitesse. Na twee nederlaag op rij hopen de Friezen weer drie punten te mogen bijschrijven.

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld over de resultaten van de afgelopen wedstrijden", zegt Martin Ødegaard tegenover SC Heerenveen TV. "Ik denk dat we het beter hadden kunnen doen, zeker in de laatste wedstrijd. Daar hadden we meer uit de wedstrijd kunnen halen. Dus we zijn wel een beetje teleurgesteld. Maar de sfeer is nog steeds goed, we werken hard en we geloven nog steeds in onszelf. Het zelfvertrouwen is er, dat is er altijd wel."

Ødegaard is zelf nog niet tevreden over het seizoen. "Ik vind dat ik goede, maar ook wat mindere wedstrijden heb gespeeld. Je moet leren van je fouten en je verder ontwikkelen. Dat is wat ik nu probeer te doen. Ik werk hard op de training en doe mijn best in wedstrijden. Hopelijk kan ik nog meer laten zien in de toekomst", aldus de Noor.

Voor SC Heerenveen staat een drukke week op het programma. "Er komen drie belangrijke wedstrijden aan, dus het zal moeilijk worden", beseft Ødegaard. "Maar dat is voetbal, dat is wat we graag doen. We spelen graag wedstrijden. We gaan ervan genieten en ons best doen. Hopelijk levert dat wat overwinningen op. We weten dat Vitesse een goed team heeft, ze zijn sterk in balbezit. Maar ik denk dat we alle ploegen in deze competitie kunnen verslaan, mist we in goede doen zijn."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    peter2 - 20 oktober 2017 om 19:39

    Martin, topperrr!

Nieuwe media

-->