Schmidt: ''Als dat niet lukt, wil ik kijken of dat ergens anders kan''

12 oktober 2017 om 20:35 | Bron: FeanFan Magazine Schmidt: ''Als dat niet lukt, wil ik kijken of dat ergens anders kan''

Doke Schmidt staat al jarenlang onder contract bij SC Heerenveen, maar wist nooit een onbetwiste basisspeler te worden in het Abe Lenstra Stadion. De vleugelverdediger kan ook dit seizoen niet op veel speelminuten rekenen.

"Ik ben lang geblesseerd geweest, dus ik wil ervoor zorgen dat ik fit blijf", vertelt Schmidt in het FeanFan Magazine. "Maar bij SC Heerenveen is mijn doel om basisspeler te worden. Als dat niet lukt, wil ik kijken of dat ergens anders kan."

Schmidt denkt wel van waarde te kunnen zijn voor SC Heerenveen. "Ik word ook wel kuitenbijtertje genoemd. Ik zit vaak kort op de man en ben fel in de duels", aldus de Fries, die zich ook nog kan verbeteren. "Ik ben verdediger, dus de trucjes van Martin Ødegaard heb ik niet nodig. Als verdediger zou ik hoger willen springen, hoe hoger hoe beter. Op timing, explosieve kracht en snelheid zou ik ook willen verbeteren. Daar ga ik aan werken."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->