''Het is niet zo dat ik het gevoel had dat ik te goed was voor Heerenveen''

12 oktober 2017 om 12:12 | Bron: Voetbalzone ''Het is niet zo dat ik het gevoel had dat ik te goed was voor Heerenveen''

Joost van Aken maakte afgelopen zomer de overstap van SC Heerenveen naar Sheffield Wednesday. De 23-jarige verdediger is al snel op zijn plek in Engeland en denkt in Groot-Brittannië te kunnen groeien als verdediger.

"Bij SC Heerenveen was het meer gericht op het voetballende aspect. Hier komt het aan op het verdedigende aspect, het duelleren en het fysieke gedeelte", vertelt de 23-jarige verdediger in gesprek met Voetbalzone. "Dat zijn punten die ik nog moet verbeteren, als verdediger moet ik het nu nog meer van mijn voetballende kwaliteiten hebben."

Van Aken had het naar zijn zin bij SC Heerenveen, maar vond het tijd voor een volgende stap. "Het is niet zo dat ik het gevoel had dat ik te goed was voor Heerenveen, maar ik had wel het gevoel dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving", geeft hij aan. "Het is niet zo dat het per se moest. Als de clubs er niet uit waren gekomen, had ik nog met alle plezier bij Heerenveen gespeeld."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->