Ødegaard maakt indruk: ''Als hem ruimte wordt gegeven, is hij uitmuntend''

12 oktober 2017 om 14:14 | Bron: Handelsblatt Ødegaard maakt indruk: ''Als hem ruimte wordt gegeven, is hij uitmuntend''

Jong Duitsland-aanvoerder Jonathan Tah zal niet met al te veel plezier terugkijken op zijn eerste ontmoeting met Jong Noorwegen én vooral Martin Ødegaard. De centrumverdediger (21) van Bayer Leverkusen zag hoe de aanvaller van SC Heerenveen zijn team naar een 3-1 overwinning leiden.

"Als hem ruimte wordt gegeven, is hij uitmuntend", reageert Tah in gesprek met het Duitse Handelsblatt. Tah zag sowieso een goede teamprestatie van de Noren, waarbij Thorsby ook uitblonk met twee goals. "Zij hebben goed werk geleverd, misschien waren we daar teveel van onder de indruk."

Ook middenvelder Benjamni Henrichs (20, eveneens Bayer Leverkusen) was onder de indruk van de Noorse leeftijdsgenoten. "De aggressieve druk en duelkracht van hun had naar mate de wedstrijd vorderde steeds meer invloed. We kwamen niet onder hun druk uit en gaven het weg."

Volgens de coach van Jong Duitsland, Stefan Kuntz, was een nederlaag te voorkomen geweest. "Tot de 1-0 hebben we veel goed gedaan. De tactiek werkte goed en we hadden ook grote kansen. Het doet pijn dat we het spel onder controle hadden en toch uit handen hebben gegeven."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Heerenv1 - 12 oktober 2017 om 17:24

    Er schijnt een akkoord te zijn tussen Real Madrid en Valencia dat Odegaard daar aankomende zomer naar toegaat voor 2 seizoenen

Nieuwe media

-->