''Morten Thorsby heeft het beste kussen van de wereld op zijn borst''

11 oktober 2017 om 16:06 | Bron: TV2 (Vertaling door FeanOnline) ''Morten Thorsby heeft het beste kussen van de wereld op zijn borst''

Martin Ødegaard was dinsdagavond de absolute uitblinker bij Jong Noorwegen, dat in eigen huis verrassend wist te winnen van regerend Europees Kampioen Jong Duitsland. Met een goal en een assist was hij samen met collega Morten Thorsby (twee goals) verantwoordelijk voor alle doelpunten.

"Het was een ongelofelijk lekkere overwinning. We hadden dit met z'n allen ook enorm nodig. We waren ver weggezakt als dit niet was gelukt", vertelt Ødegaard in gesprek met het Noorse TV2. "We hebben nu vier punten erbij, dus kunnen we met een fijn gevoel terugkeren naar onze clubs", besluit Ødegaard, die zaterdag tegen FC Utrecht normaalgesproken weer in de basis zal starten als rechtsbuiten.

De 18-jarige Noor liet zich daarnaast ook lovend uit over zijn ploeggenoot Thorsby. "Hij heeft het beste kussen van de wereld op zijn borst, dus je hoeft hem de bal alleen maar hoog toe te spelen en hij legt hem dood neer. We speelden tegen goede Duitsers, maar ze creëerden weinig en wij waren goed aan de bal. Ik hoop dat Lagerbäck de wedstrijd heeft gezien en dat het hem tevreden heeft gesteld."

Ook Thorsby genoot duidelijk van de verrassende overwinning op Duitsland. "Zoals Martin ook zei was het een ongelofelijk duel. Alle jongens in het team hebben gewacht op zo'n overwinning. Het was ontzettend leuk om de kwaliteit in ons team te zien. Zowel Martin als ik ontwikkelen ons goed in Heerenveen. Dit was écht mooi om mee te maken."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Carpe Pollo - 11 oktober 2017 om 17:43

  Ik stelde me al voor dat Ødegaard tegen Thorsby aan sliep in de bus, maar het ging over zijn balaanname.

 • Avatar
  wouterdr - 11 oktober 2017 om 18:26
  Carpe Pollo zegt:

  Ik stelde me al voor dat Ødegaard tegen Thorsby aan sliep in de bus, maar het ging over zijn balaanname.

  Dat zou wel heel zoet zijn.

Nieuwe media

-->