''Ik ben ervan overtuigd dat Heerenveen de juiste stap in mijn carrière is''

11 oktober 2017 om 13:03 | Bron: Leeuwarder Courant ''Ik ben ervan overtuigd dat Heerenveen de juiste stap in mijn carrière is''

SC Heerenveen wist zich op 30 augustus nog te versterken met de 18-jarige John Iredale. De talentvolle centrumspits uit Australië, die overkwam van Sydney FC, staat in eigen land te boek als een groot talent.

"Ik hoorde een jaar geleden voor het eerst van de belangstelling van Heerenveen", vertelt de jonge aanvaller in de Leeuwarder Courant. Vorig jaar in november kwam hij eerst op stage in Friesland. "Ik mocht een paar maanden later terugkomen, zodat ze me nog een keer konden bekijken. Ik kende de club en sommige spelers dus al een beetje, toen ik hier mijn contract tekende", verklaart Iredale, die zich inmiddels aan het settelen is in Nederland. 

"Mijn leven heeft een heel andere wending genomen. Ik moet echt nog wennen. Eigenlijk aan alles", vervolgt hij eerlijk. "Het is een langzaam proces, maar voor mijn gevoel gaat het de goede kant op. Ik ben ervan overtuigd dat Heerenveen de juiste stap in mijn carrière is. De mensen, zowel bij de club als daarbuiten, zijn vriendelijk en behulpzaam. Bovendien verhuizen mijn ouders, zoals het er nu voorstaat, in december naar Nederland", aldus Iredale, die erg ambitieus is. "Het is altijd goed om jezelf uit te dagen. Daarom wil ik nog dit seizoen mijn debuut in het eerste elftal van Heerenveen maken."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->