Dost woedend: ''Ik heb me daar helemaal kapot aan geërgerd''

11 oktober 2017 om 10:10 | Bron: Voetbal International Dost woedend: ''Ik heb me daar helemaal kapot aan geërgerd''

Het Nederlands elftal won dinsdagavond 'slechts' met 2-0 van Zweden en daardoor ontbreekt de ploeg van bondscoach Dick Advocaat volgend jaar op het WK in Rusland. Bas Dost, die opnieuw op de bank begon, was na afloop zwaar teleurgesteld. 

"Wat verwacht je dan? Dat ik hier nu blij sta? Het is ook een lichtelijke schaamte die erbij komt kijken", vertelt hij in gesprek met Voetbal Inside. "Twee keer een eindtoernooi missen, dat is niet best", aldus Dost, die beseft dat er veel discussie is over de spitspositie bij Oranje: Vincent Janssen of Bas Dost? "Als je daar niets van meekrijgt, leef je in een grot", reageert hij.

"Natuurlijk heb ik daar van alles over gehoord. Het is heel vervelend, ik heb me daar helemaal kapot aan geërgerd", erkent Dost. "Het is heel logisch dat die discussie ontstaat, er valt ook van alles voor te zeggen. Maar het is wel irritant als jij daar het middelpunt van bent", vervolgt de boomlange centrumspits, die nog regelmatig terugdenkt aan zijn afgekeurde goal in en tegen Zweden. 

"Als je mijn carrière nu bekijkt bij het Nederlands elftal, dan ben ik daar niet blij mee. Dat was een moment wat er niet aan meehielp dat het beter zou gaan", besluit Dost teleurgesteld.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->