Thern probeert positief te blijven bij AIK: ''Er zijn nog tien duels te gaan''

13 september 2017 om 07:16 | Bron: Fotbollskanalen (Vertaling door FeanOnline) Thern probeert positief te blijven bij AIK: ''Er zijn nog tien duels te gaan''

De zorgelijke situatie van Simon Thern bij AIK, dat hem dit kalenderjaar huurt van SC Heerenveen, is er in de afgelopen weken niet beter op geworden. Een maand geleden berichtte FeanOnline al over zijn verloren basisplaats en nadien heeft hij geen minuut meer gespeeld.

Afgelopen weekend zat de middenvelder wel op de bank tegen Hammarby (1-1) maar liet trainer Rikard Norling hem niet invallen. De twee wedstrijden ervoor was de 24-jarige Zweed vanwege een blessure niet op de bank. Thern weigert te praten over een conflict met de trainer. "Waar we over praten, blijft natuurlijk tussen ons. Maar we praten nog steeds met elkaar."

Thern probeert positief te blijven, zo laat hij weten aan Fotbollskanalen: "Ik ben vorig seizoen tien maanden uit de roulatie geweest en had wat rust nodig om mezelf weer op te starten. Het ging in de herfst al een stuk beter en in het begin bij AIK liep het erg goed en voelde ik dat ik op de juiste weg was. Ik ben nog niet tevreden maar er zijn nog tien duels te gaan, ik hoop dat ik nog veel mag spelen."

Zonder Thern doet AIK het momenteel overigens aardig goed in de Zweedse Allsvenskan. De club uit Stockholm staat momenteel op een vierde plek, op tien punten van koploper Malmö FF en op drie punten van de nummer twee Djurgardens IF.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->