''Dat is een groot compliment richting de jongens waard''

11 september 2017 om 21:19 | Bron: Friesch Dagblad ''Dat is een groot compliment richting de jongens waard''

Martin Hansen debuteerde afgelopen weekeinde voor SC Heerenveen. Dit deed hij in de wedstrijd tegen PSV, de club waar hij in 2015 nog een bizar doelpunt maakte. De goalie keepte destijds voor ADO Den Haag en scoorde in de laatste minuut met een hakbal.

"Dat ik in 2015 dat doelpunt maakte was in alle opzichten bizar, maar ik vind het mooier om nu eindelijk eens van ze te winnen”, liet de goalie na afloop weten aan het Friesch Dagblad. “Dit geeft een heel goed gevoel. We waren op alle fronten de betere ploeg en dat is heel knap in een duel met PSV. Wat dit zegt? Dat we voor geen enkele ploeg in de eredivisie bang hoeven te zijn."

De eerste competitieduels stond Wouter van der Steen op doel, maar hoofdtrainer Streppel koos tegen de Eindhovenaren voor Hansen. "Twee dagen geleden vroeg de trainer hoe ik mij voelde en of ik klaar was om te spelen. Ik heb pas een paar keer meegetraind, maar voel me nu al onderdeel van het team. Mijn antwoord was dus simpel: ik ben klaar om te spelen."

Hansen kon zich niet bewijzen, want hij kreeg tegen de topploeg amper wat te doen. "Dat ik niet veel te doen had, is een groot compliment richting de jongens waard. Kik (Pierie, red.) en Daniël (Høegh, red.) deden het uitstekend en voetbalden telkens onder de druk van PSV vandaan. Er zit zoveel potentieel in deze spelersgroep en dat kwam er in deze wedstrijd helemaal uit."

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  Ninadj14 - 11 september 2017 om 21:47

  Hij had niet zo veel te doen, maar bij de corners had hij de bal een paar keer klem in de lucht, en ook een goede reflex op een kopbal. Dat zorgde er wel voor dat het niet meer spannend werd

 • Avatar
  Leeuwfean - 11 september 2017 om 22:04

  Off Zeneli speler van de week, nipt gewonnen van Berghuis.
  Zelf 5x gestemd haha

 • Avatar
  superfrysk - 11 september 2017 om 22:18
  Leeuwfean zegt:

  Off Zeneli speler van de week, nipt gewonnen van Berghuis.
  Zelf 5x gestemd haha

  de krant

 • Avatar
  Mackan68 - 11 september 2017 om 22:27
  superfrysk zegt:

  de krant

  Je bedoelt dat het daar wel in mag omdat hij van een Feyenoorder gewonnen heeft?

 • Avatar
  FrisianX- - 11 september 2017 om 22:43

  Haha, zo nu en dan had hij t zelfs koud, zo weinig had die te doen ^^

 • Avatar
  Leeuwfean - 11 september 2017 om 23:02
  superfrysk zegt:

  de krant

  ?

Nieuwe media

-->