''Het is echt mooi dat we dat ook op het veld kunnen laten zien''

11 september 2017 om 14:42 | Bron: SC Heerenveen TV ''Het is echt mooi dat we dat ook op het veld kunnen laten zien''

Morten Thorsby scoorde dan wel niet tegen PSV Eindhoven, de aanvallende middenvelder had zondagmiddag wederom een belangrijke rol als aanjager. De Noor (21) - die in de tweede helft nog even achteloos de bal hooghield in het strafschopgebied van PSV - genoot van het spel van zijn ploeggenoten.

"Met het eerste doelpunt van Arber krijg je zóveel energie, de rest van de eerste helft was gewoon mooi", vertelt Thorsby in gesprek met SC Heerenveen TV. "In de tweede helft was het veld droger en was het moeilijker om te spelen. Zij hebben nog kansen gehad maar wij hadden ook mogelijkheden om de 3-0 te maken. Op het eind moet je de wedstrijd eigenlijk afmaken maar zo gaat het soms."

Thorsby voelt dat SC Heerenveen over een talentvolle groep beschikt, dat dit seizoen tot veel in staat moet worden geacht. "Wij voelen ook dat we groeien en dat we als groep echt met elkaar bezig zijn op de training. Het is echt mooi dat we dat ook op het veld kunnen laten zien. Dat is waar je voor leeft, dat is gewoon mooi."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->