Woudenberg geniet: ''Als het mislukt, kun je flink op je lazer krijgen''

11 september 2017 om 13:17 | Bron: Friesch Dagblad Woudenberg geniet: ''Als het mislukt, kun je flink op je lazer krijgen''

Met het vertrek van Sam Larsson naar Feyenoord is het aantal hakjes per wedstrijd bij SC Heerenveen drastisch gedaald. Opvallend genoeg was het linksback Lucas Woudenberg die zondag tegen PSV met een hakje juist een goede aanval van de Friezen inleidde. 

"Normaal gesproken ben ik niet zo van de hakjes. Als het mislukt, kun je flink op je lazer krijgen. Maar als het dan wel lukt, is het genieten", lacht Woudenberg in gesprek met het Friesch Dagblad. De geboren Woerdenaar lijkt zich steeds beter op zijn plek te voelen bij SC Heerenveen.

Datzelfde zag Woudenberg ook terug bij ploeggenoot Morten Thorsby, die in de tweede helft de bal eventjes zes keer hooghield in het strafschopgebied van PSV. "Dat zegt alles over het vertrouwen bij ons in dit duel. We wilden PSV niet aan voetballen laten komen en dat is wel gelukt als je zo vroeg al op een 2-0 voorsprong staat. Na vier wedstrijden zijn we nog ongeslagen en hopelijk blijft dat nog lang zo."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Ninadj14 - 11 september 2017 om 13:55

  Hij speelde gisteren erg goed! Ik moet zeggen dat ik de vorige wedstrijden nog mijn twijfels had over hem. Soms leek hij wat laat elke keer en daardoor pakte hij snel geel. Maar gisteren was hij scherp en gefocust op de bal. Stond elke keer op de goede plek. Hopelijk houdt hij dat vol zo

 • Avatar
  Leeuwfean - 11 september 2017 om 14:30

  Tot nu toe zijn beste wedstrijd, hij komt wat houterig over en maakt daardoor wat foutjes wat hem een gele kaart opleverde.
  Maar goed het was zondag gewoon een teamprestatie, mooi om te zien.
  Misschien wel goed dat Larsson daar nu niet meer rondloopt, dat geeft nu rust.

Nieuwe media

-->