''Geloof je dan echt dat er iemand zeven miljoen euro geboden heeft?''

22 augustus 2017 om 20:28 | Bron: Voetbal Inside ''Geloof je dan echt dat er iemand zeven miljoen euro geboden heeft?''

Hans Kraay junior begrijpt niet dat Sam Larsson de kont in de krib heeft gegooid bij SC Heerenveen. De Zweedse aanvaller trainde een aantal weken niet mee bij de Friezen en kreeg zijn zin met een transfer naar Feyenoord.

"Er is één ding met Larsson", zegt Kraay bij Voetbal Inside. "De Feyenoord-mentaliteit is niet lullen, maar poetsen. Maar waarom kan je als je weg wilt, en je wilt iets forceren om weg te gaan, kan je niet gewoon trainen? Hij heeft vier of vijf weken niet getraind." Johan Derksen snapt Larsson wel. "Dit zijn jochies en die worden gek gemaakt door hun management", meent Derksen. "Een jonge jongen wilde erbij zijn als er in een vol stadion gespeeld wordt, maar die managers zijn alleen maar bezig met geld en commissie opstrijken.

Volgens Kraay wilde Larsson maar wat graag weg bij SC Heerenveen. "Hij had het helemaal gezien daar. Hij begon aan het einde van het vorige seizoen al een beetje dwars te worden. Als de rest voor de wedstrijd spaghetti at, wilde hij een boterham met pindakaas. De volgende uitwedstrijd regelde Streppel een boterham met pindakaas en wilde hij een pannenkoek", chargeert Kraay, die opmerkt dat SC Heerenveen nu minder heeft ontvangen dan aanvankelijk beoogd. "Ze wilden tussen de zes en zeven miljoen hebben, maar dat hebben ze nu niet gekregen."

Er waren geruchten dat Benfica en Celta de Vigo veel meer wilden betalen, maar daar gelooft René van der Gijp niet in. "Hij gaat voor viereneenhalf miljoen euro naar Feyenoord. Geloof je dan echt dat er iemand zeven miljoen euro geboden heeft? Natuurlijk niet. Larsson, waar lullen we over? Het is geen Neymar of Messi. Kom op, man", aldus Van der Gijp, die bijval krijgt van Derksen. "Nee, want internationaal gezien is het niet zo'n grote naam."

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Ninadj14 - 22 augustus 2017 om 20:33

  Hoe komen zij dan bij die 4,5 miljoen?

 • Avatar
  Leeuwfean - 22 augustus 2017 om 21:21

  4,5 miljoen werd gisteravond in het sportjournaal van de Nos gezegd. Of dat het juiste bedrag is natuurlijk ook een vraag maar het zal wel in die buurt liggen.

 • Avatar
  sibbele - 22 augustus 2017 om 21:49

  Nog geen 5 miljoen ....kortom ,het was te voorzien...

Nieuwe media

-->