OFFICIEEL | SC Heerenveen legt achttienjarige verdediger vast

22 augustus 2017 om 14:14 | Bron: SC Heerenveen OFFICIEEL | SC Heerenveen legt achttienjarige verdediger vast

SC Heerenveen heeft zich versterkt met Jorginho Soares, dat meldt de Friese club op de officiële website. De talentvolle verdediger komt over van v.v. Spijkenisse. Soares tekende een tweejarig contract met een optie voor nog een jaar in het Abe Lenstra Stadion.

Soares sluit aan bij SC Heerenveen onder 19, waar hij de kans krijgt zich verder te ontwikkelen. De achttienjarige verdediger maakte vorig seizoen al deel uit van de eerste selectie van v.v. Spijkenisse, waarmee hij kampioen in de Hoofdklasse werd.

"Met de komst van Jorginho kunnen we opnieuw een talentvolle speler toevoegen aan ons O19-team", reageert technisch manager Gerry Hamstra. Jorginho heeft zich vorig jaar in de Hoofdklasse van de senioren in de kijker gespeeld bij onze scouts. Dit jaar mag hij zich verder ontwikkelen in onze Jeugdopleiding, om uiteindelijk ook in Heerenveen de stap naar de senioren te maken."

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  bosse - 22 augustus 2017 om 14:31

  Dat was toch al bekend? Of tekent hij nu pas zijn contract?

 • Avatar
  Ninadj14 - 22 augustus 2017 om 17:47

  Heeft hij al niet vaker gespeeld bij de jeugd (afgelopen seizoen?). Die naam komt me zo bekend voor namelijk

 • Avatar
  Mackan68 - 22 augustus 2017 om 18:01

  In mei werd deze transfer voor het eerst bekend. Hij heeft afgelopen weekend meegedaan op het onder 19 toernooi. Met Zan Luka Kocjancic is hij al de 2e centrale verdediger met behoorlijk lengte. Kennelijk zijn ze daar toch wel duidelijk op aan het selecteren. Een goed teken voor onze toekomstige centrale verdediging!

 • Avatar
  sibbele - 22 augustus 2017 om 21:42

  Ajks wrijft zich nu al in de. handen! Je hoort ze denken....
  Die halen we over 2 jaar ook voor een schijntje op.

Nieuwe media

-->