'Willem II zet alles op alles en wil Veerman nog deze week presenteren'

22 augustus 2017 om 08:00 | Bron: Brabants Dagblad 'Willem II zet alles op alles en wil Veerman nog deze week presenteren'

Willem II wil de komst van Henk Veerman nog deze week wereldkundig maken. De Tilburgers zijn dan ook bereid een forse afkoopsom te betalen voor de 26-jarige spits van SC Heerenveen. Dat meldt het Brabants Dagblad dinsdag.

Veerman heeft in Friesland nog een contract tot medio 2019, waardoor er een flink bedrag voor hem op tafel moet worden gelegd. Een maand geleden vond een transfer naar FC Utrecht, dat bereid was zeven ton te betalen, geen doorgang. SC Heerenveen verlangde het riante bedrag van maar liefst acht ton.

Volgens Friese media is de kans groot dat Veerman deze zomer nog vertrekt uit Heerenveen. Willem II, dat sinds zondagavond weer volop in onderhandeling is over de centrumaanvaller, zou de beste papieren hebben.

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  Wimcsh - 22 augustus 2017 om 08:43

  Minimaal twee ton er bij drukken alleen al omdat het Willem 2 is kom nou zeg. Wat een lef dat ze nog bij sc Heerenveen aan durven kloppen.

 • Avatar
  beppy - 22 augustus 2017 om 09:10

  Wel grappig, Utrecht wou 7 ton betalen maar Heerenveen wou het RIANTE!!! bedrag hebben van 8 ton.... poehpoeh, ik ga ff liggen pfff...

 • Avatar
  feaner - 22 augustus 2017 om 09:10

  het is omdat je Henkie dan tekort doet, maar ik had 1,3 miljoen gevraagt, en als ze dat dan willen betalen er gewoon 2 ton bij op gooien.
  Zo hebben ze dat ook met peters gedaan toch?

 • Avatar
  beppy - 22 augustus 2017 om 09:12
  feaner zegt:

  het is omdat je Henkie dan tekort doet, maar ik had 1,3 miljoen gevraagt, en als ze dat dan willen betalen er gewoon 2 ton bij op gooien.
  Zo hebben ze dat ook met peters gedaan toch?

  Op zich ook nog wel te verklaren als SCH dit zou doen. Vlak voor het einde van transferperiode is het moeilijker en duurder om een vervanger te halen...

 • Avatar
  Leeuwfean - 22 augustus 2017 om 09:18

  Gewoon niet laten gaan als je nog geen vervanger hebt en anders idd de hoofdprijs, dus minimaal 1 miljoen.

 • Avatar
  spelvout - 22 augustus 2017 om 10:29

  Of je nou 7 of 8 ton krijgt, beide kerne haal je er geen betere (2e) spits voor terug. Iemand als Henk hebben we verder niet. Niet verkopen dus.

Nieuwe media

-->