Streppel klaar voor competitiestart: ''Denk te weten wat we kunnen verwachten''

12 augustus 2017 om 15:33 | Bron: SC Heerenveen Streppel klaar voor competitiestart: ''Denk te weten wat we kunnen verwachten''

SC Heerenveen heeft met een volledig fitte selectie kunnen toewerken naar de derby van zondag tegen FC Groningen. De Friezen trainden vrijdag nog besloten maar zaterdagochtend werd er op sportpark Skoatterwâld weer openbaar getraind, de afsluitende voor het duel met de noorderburen.

"Het was fijn om ongestoord te trainen en dat er niet meteen een opstelling naar buiten komt, of welke varianten zijn getraind", verklaart Streppel op de officiële clubsite. "Voor de jongens is het ook meteen duidelijk dat de competitie begint. Daar waren we ook aan toe. Het is goed dat de oefencampagne na zeven weken voorbij is."

Net als bij SC Heerenveen zal ook tegenstander FC Groningen waarschijnlijk met vier nieuwelingen aan de aftrap staan. "Er is het nodige veranderd bij Groningen, maar we hebben ze meerdere malen aan het werk gezien. Dat waren natuurlijk oefenduels, dat is een ander verhaal dan de competitie, maar we denken te weten wat we kunnen verwachten. Dit zijn wel de mooie wedstrijden die een extra lading hebben."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->