Van der Velde: ''Woudenberg heeft bij NEC laten zien dat hij goed is''

12 augustus 2017 om 11:44 | Bron: Dagblad van het Noorden Van der Velde: ''Woudenberg heeft bij NEC laten zien dat hij goed is''

Riemer van der Velde is morgen in het Noordlease Stadion aanwezig bij  de Derby van het Noorden. De erevoorzitter zag vanaf de zijkant dat er het nodige veranderd is in de selectie van de Friezen. Al met al denkt hij dat Heerenveen en Groningen elkaar niet veel zullen ontlopen.

"Bij beide ploegen zijn spelers vertrokken en is er wat teruggekomen. Bij Heerenveen is het jammer dat St. Juste is vertrokken en Larsson is ook een groot gemis", laat hij weten in het Dagblad van het Noorden. Maar ook Groningen mist wel wat spelers. "Bij Linssen ontbrak het aan wat scorend vermogen. Tibbling toonde aan een meerwaarde te zijn, maar had ook mindere perioden. Met Veldwijk heeft Groningen een stuk fysieke fysieke kracht gehaald."

Bij Heerenveen kijkt Van der Velde uit naar het officiële debuut van Dumfries. "Dat kan een aardige worden en Woudenberg heeft bij NEC laten zien dat hij goed is. Het kan een leuke eerste wedstrijd worden. Hans Nijland heeft me uitgenodigd, dus ik ben van plan te gaan", besluit hij.

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    peter2 - 12 augustus 2017 om 11:53

    Op basis van wat Van Der Velde hier zegt over Larsson en wat Schaars zei in het interview met Heerenveen TV, lijkt het er toch echt op dat zijn transfer in de komende dagen wel rond gaat komen. Ik hoop het van harte, iedereen is wel een beetje klaar met die soap zo langzamerhand.

  • Avatar
    abelenstra - 13 augustus 2017 om 20:45

    wedstrijd was kopie van het vorig seizoen. en wat weer een matige reactie van streppel. tactisch was het slecht en weer verkeerde keuzes. en je kunt en mag je niet verschuilen achter het feit dat je tijd nodig hebt. dat heeft ieder team nodig namelijk. leven met de uitslag. als je 2-0 voor staat dan moet je de wedstrijd over de streep trekken.

Nieuwe media

-->