Hahn wil winnen in Groningen: ''We spelen niet tegen Ajax of Feyenoord''

11 augustus 2017 om 21:26 | Bron: SC Heerenveen Hahn wil winnen in Groningen: ''We spelen niet tegen Ajax of Feyenoord''

Net als Lucas Woudenberg, Daniel Hoegh en Denzel Dumfries maakt doelman Warner Hahn zondag tegen FC Groningen zijn officiële debuut voor SC Heerenveen. De doelman wil niets anders dan met drie punten teruggaan naar Friesland. "We gaan voor de zege, als we daar niet in geloven hoeven we niet in de bus te stappen. Dan kun je net zo goed thuis blijven.", aldus Hahn op de website van SC Heerenveen.

"We spelen niet tegen Ajax of Feyenoord. Het is een mooi duel tussen twee subtoppers en er liggen kansen. We gaan voor een mooie start van de competitie. Winnen zou geweldig zijn. We zullen zien wie het beste voor de dag komt", vervolgt Hahn, die tot op het bot gemotiveerd is. "Het is alleen jammer dat we niet thuis spelen, maar Groningen is een tegenstander om naar uit te kijken. Er staat wat op het spel."

Hahn zal zondag proberen om oud-collega Lars Veldwijk (eveneens ex-PEC Zwolle) van scoren af te houden. "Lars schiet uit alle hoeken en standen. Hij is groot, balvast, kan aardig koppen en heeft een neusje voor de goal. Een prima spits, ik denk een goede aankoop voor Groningen. Ik kijk thuis veel voetbal, dan zie je alle spitsen wel voorbijkomen. Bovendien hebben we een videoanalyse van Groningen gezien."

"Daar ben je wel mee bezig, maar je weet ook dat het tijdens de wedstrijd altijd anders kan lopen. En ook de spitsen gaan nadenken, die hebben mij waarschijnlijk ook bestudeerd. Dat levert op het veld een leuk schaakspelletje op", besluit Hahn.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->