''Sulejmani en Djuricic vonden Heerenveen de beste optie voor mij''

11 augustus 2017 om 12:14 | Bron: Friesch Dagblad ''Sulejmani en Djuricic vonden Heerenveen de beste optie voor mij''

SC Heerenveen neemt het aankomend weekend op tegen FC Groningen en deze week werd duidelijk dat Nemanja Mihajlovic in actie kan komen. De 21-jarige vleugelaanvaller is blij dat zijn transfer deze zomer werd afgerond.

"Ik hoorde acht maanden terug al dat Heerenveen belangstelling voor me had”, blikt hij terug in gesprek met het Friesch Dagblad. "Er waren meer clubs die me wilden overnemen, ook uit Italië en Duitsland. Toen ik hoorde van de interesse van Heerenveen, wilde ik daar naar toe. Dat is de perfecte club voor mij om mijn kwaliteiten te laten zien. En de eredivisie is ideaal voor jonge spelers en aanvallers. Ik houd van een-tegen-eenduels en in Nederland krijg je veel ruimte", vervolgt de Serviër, die ook informatie heeft ingewonnen bij zijn landgenoten Miralem Sulejmani en Filip Djuricic. 

"Jongens die het hier in het verleden goed gedaan hebben", vervolgt de jeugdinternational. "Ze vonden allebei dat Heerenveen voor mij de beste optie was. Veel spelers hebben via Heerenveen een hoger niveau bereikt. Maar ik zal eerst hier moeten laten zien wat ik in huis heb om hogerop te kunnen komen", aldus Mihajlovic, die uitkijkt naar zijn eerste duel in het Abe Lenstra Stadion. "Ik hoorde dat er elke thuiswedstrijd 26.000 mensen in het stadion zitten, in een plaats met 35.000 mensen. Dat is echt ongelooflijk." 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->