Eisenga: ''We mogen met zijn allen weer trots zijn op SC Heerenveen''

11 augustus 2017 om 11:27 | Bron: FD Eisenga: ''We mogen met zijn allen weer trots zijn op SC Heerenveen''

Luuc Eisenga ziet de sportieve en financiële toekomst van SC Heerenveen zonnig tegemoet. De bestuurder heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste anderhalf jaar bij de club uit Friesland. 

"Ik denk dat we met z’n allen weer trots mogen zijn op de club. Dat hebben we met elkaar bereikt", beseft hij. "Er lagen wel wat uitdagingen, maar door een goede, eendrachtige samenwerking zijn we daar samen uitgekomen. De eerste fase van consistentie en groei is nu afgesloten. Er is nu een goed stichtingsbestuur en een goede raad van commissarissen en daardoor is er bestuurlijke rust. Het is een genot om met de mensen hier te werken", aldus Eisenga.

"Maar het is niet het eindpunt", benadrukt hij. "Het is pas het begin van de weg naar een stabiele toekomst voor de club. We hoeven niet steenrijk te zijn, maar we willen genoeg centjes op de bank hebben, zodat we kunnen rondkomen en geen spelers hoeven te verkopen. Dan doe je het aardig. De commerciële omzet trekt weer aan, er zijn partijen die zich weer willen binden. Een teken dat er rust heerst. Ook hebben we een flinke hap van de huur van het stadion gekregen. Want als je niet aan kwaliteit wilt inleveren, dan moet je niet gaan snijden of compleet schrappen", besluit Eisenga ambitieus. 

 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->