Doornbusch zelfverzekerd: ''Denk dat ik wel vaker mee mag trainen''

11 augustus 2017 om 19:02 | Bron: SC Heerenveen TV Doornbusch zelfverzekerd: ''Denk dat ik wel vaker mee mag trainen''

Ook dit seizoen mochten er enkele spelers uit de jeugdopleiding van SC Heerenveen in de voorbereiding gedeeltelijk aansluiten bij  het eerste elftal. Nadat de 15-jarige Arjen van der Heide eerder al speelminuten maakte, mocht doelman Trevor Doornbusch (18) aansluiten bij het trainingskamp in het Gelderse Hoenderloo.

Het was een beloning van de trainers voor het goede seizoen dat Doornbusch vorig jaar draaide bij SC Heerenveen O19. "Het is heel mooi om mee te trainen en het is ook fijn dat ze me mee vragen. Ik hoop dat ik vaker mee mag en ik denk dat dat ook wel gaat gebeuren", vertelt Doornbusch zelfverzekerd in gesprek met SC Heerenveen TV.

Vooralsnog mag de doelman zich echter richten op zijn eigen team. "We zijn vorig seizoen goed begonnen maar hebben veel steekjes laten liggen in de wedstrijden. We voetbalden wel goed, maar lieten het op kleine dingen liggen. Ik hoop dat we daar dit seizoen veel beter mee om kunnen gaan en dat we de hele wedstrijd lang kunnen laten zien wat we kunnen."

"Ik hoop dat het een mooi seizoen wordt, ook qua team en voetbal. Voor mezelf hoop ik dat ik komend seizoen kan doorstromen naar de eerste selectie. Ik hoop dat dit mijn jaar gaat worden, ik doe er alles voor", besluit Doornbusch ambitieus.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media

-->