''Luka maakte op iedereen een hele goede en volwassen indruk''

11 augustus 2017 om 21:53 | Bron: SC Heerenveen TV ''Luka maakte op iedereen een hele goede en volwassen indruk''

De Sloveen Zan Luka Kocijancic is begin vorige week toegevoegd aan de selectie van SC Heerenveen Onder 19 jaar. De jeugdinternational komt over van NK Domzale, waar hij als centrale verdediger speelde. Voor diezelfde positie is hij ook gehaald bij de Friezen.

"Ik kom uit Slovenië net als mijn nieuwe ploeggenoten Vanja Drkusic en Aleksander Palamar", introduceert Kocijancic zichzelf bij SC Heerenveen TV. "Ik heb besloten om naar Heerenveen te komen vanwege de mooie faciliteiten en omdat het een goede school is voor jonge spelers. Ik ben een sterke speler en snel op de lange afstand. Daarnaast probeer ik met mijn lengte alle hoge ballen te onderscheppen."

Zijn trainer Paul Raveneau is duidelijk in zijn nopjes met d komst van Kocijancic: "Luka is hier afgelopen seizoen op stage geweest en maakte op iedereen een hele goede en volwassen indruk. Het is een echte verdediger die van achteruit ook durft op te bouwen. Maar met name zijn verdedigende kwaliteiten sprongen er wel bovenuit. Wat dat betreft is hij echt een aanwinst voor deze selectie."

Omdat Kocijancic nog maar zeventien jaar oud is, zal hij waarschijnlijk ook het komende seizoen bij SC Heerenveen O19 spelen. "Ik wil op termijn het eerste elftal halen maar er is nog een lange weg te gaan. Ik zal alles geven om door te breken", besluit de verdediger strijdvaardig.

Foto: Instagram

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Popo - 11 augustus 2017 om 22:30

  Ajax heeft al belangstelling voor hem.

 • Avatar
  breuertje - 11 augustus 2017 om 22:34
  Popo zegt:

  Ajax heeft al belangstelling voor hem.

  Hahahahahhaha

 • Avatar
  sibbele - 12 augustus 2017 om 12:41
  Popo zegt:

  Ajax heeft al belangstelling voor hem.

  Vast !, ..dan kunnen ze hém ook voor een habbekrats meenemen...

Nieuwe media

-->